Mænd Kvinder Køkken Restaurant Uniform Shirt Sommer Chef Jakke Bageri Uniform Kager Madlavning Tøj Og Overalls Shop

w43561

Ny vare

kr60.78 kr42.53

Tags: og uniform, restaurant shirt, varer, lave mad tøj, kok uniform kvinder, bageri tapet, kok jakke kvinder, cook uniform, forme til reposteria og wienerbrød, kok jakke kvinde, kinesiske servitrice.

Tips------

Kære køber, jeg er meget glad for, at du kan komme til vores butik.Vores virksomhed er specialiseret i at producere arbejde uniformer og kan også være OEM.Hvis du har brug for store mængder af købe-eller engroshandel, bedes du kontakte os online kundeservice, eller du kan efterlade en besked til os online.Du er nødt til at gøre sending, vi kan give dig informationer om vores produkter er på lager, kan du være sikker på at købe!Jeg ønsker dig et godt liv og en glad shopping!

Hvis du vælger den "Økonomiske" mode of transportation, så i højsæsonen for logistik, nogle lande vil forsinke modtagelse af pakker i et stykke tid.Hvis du ikke kan acceptere forsinkelsen, så vælg luftpost, hurtigere transport og beskyttelse.

Vi levere tilpassede tjenester og et større antal prioriterede tjenester.Du kan kontakte mig når du har brug for mere kvantitet og kundetilpassede løsninger.Du vil få en rabat, "Eksklusive" VIP-pris.Ser frem til at arbejde sammen med dig!Jeg vil være din bedste leverandør.

Indsamle min butik, bliver mine fans, i min butik rabat aktiviteter, fans vil få en højere VIP-rabat。

Minde------

Vi levere Print og Broderi tjenester, OEM-og Dropshipping , købere, der har brug for at kontakte kundeservice, kan du sende dit HD-LOGO til vores kundeservice.

NEJ.1 Vi kan brodere eller print i henhold til dine krav.

NEJ.2 Du velkommen til at sende HD-logo, vil vi sende den effekt diagram for at bekræfte.

NEJ.3 Customized LOGO kræver yderligere tilpasning gebyrer.Kontakt vores online kundeservice for at få specifikke gebyrer.

NEJ.4 Hvis du er gammel kunde, så send os LOGOET direkte, skal du klikke på den brugerdefinerede gebyr link til at betale den brugerdefinerede gebyr.

VORES PRODUKTER----- kan Du overveje element i selve produktet vis uden model wering, som sande billede, der vil være den samme, som du modtager.

VORES SEVICE---- Du kan chatte med os for eventuelle spørgsmål via Trade Manager,vil vi svare dig med det samme,hvis vi ikke er online.send en e-mail til os,vil vi vende tilbage til dig med i 24 timer.

BETALING---- i Øjeblikket kan du betale med visa,MasterCard,Western Union,Qiwi, og Bank overførsel.flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på www.molrikdata.dk i fremtiden.

FORSENDELSE---- Normalt giver vi Gratis Fragt via Kina Post Air Mail.Købere fra andre cuntries,hvis du laver store ordrer eller ugent ordrer,kontakt os venligst for hurtig forsendelse, før betaling.Vi vil finde den bedste løsning til at gemme dine udgifter.

RETUR & EXCHANGE---- Alle vores varer vil blive kontrolleret og pakket i god stand, før fragt,hvis reson du ikke er tilfreds med den vare,kan du returnere det til os i henhold til den oprindelige tilstand inden for 7 dage efter modtagelse for en refusion eller ombytning.Før du returnerer varen,bedes du kontakte os foe den detaljerede vende tilbage udveksling instruktion.Vi vil refundere du efter at have modtaget de returnerede varer.Køber betaler for forsendelse omkostninger for at returnere varer.

 • Køn: MÆND
 • Brug for: Kok, Tjener, Servitrice
 • Model-Nummer: FWYL040
 • Mærke: JUYABEI
 • Stof Type: Klædes
 • Funktion: Åndbar
 • Sammensætning: Bomuld, Polyester
 • Ærme Stil: korte ærmer
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Størrelse: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL
 • Sæson: Forår, Sommer, Efterår,Vinter
 • Element Type: Kok Jakker
 • Gælder industries: Catering, Restaurant, Hotel, Bageri
 • Materiale: Polyester

Relaterede varer

Tendenser.