3 i 1 Nyeste Massage Pude med Bil Hjem Duel Bruge Let Bære Nakke Skulder Talje Body Massager Gave Lindring af Smerter EU-stik

w433

Ny vare

kr364.45 kr189.53

Tags: testis prostata massager, hollywood-stjerne, butt plug, indretning pude, personlige elektriske massageapparat, god bil, massag, tilbage massag, store massage roller, indretning hjem.

Støtte Dropshipping

Alle vores produkt er produceret af vores egen fabrik, de er alle helt nye.Glæder mig til at samarbejde med os og gør dropshipping.

Vi har til formål at vise dig præcise oplysninger om produktet, producenter, leverandører og andre.

Er du på udkig efter en massage pude?Denne massage pude ville være en bedste valg for dig.Det hjælper til at fremme kroppens blodcirkulation og lindre din hele kroppen effektivt.Med 16 massage bolde og sin varme funktion, æltning og gennemtrængende bevægelser af en reel massage terapeut hænder, og som hjælper dig med at slappe af og lindre muskelspændinger i bilen, på kontoret og i hjemmet.Du kan massere din nakke, nedre og øvre ryg, skulder, lænd, talje, ben, kalv og så videre.Tøv ikke med at købe det nu.

Funktion

JinKaiRui nyeste type livmoderhalskræft massage pude med sin langt infrarød varme funktion kan forbedre blodcirkulationen væk fra halshvirvel sygdom; tage sig af dit helbred.Hjælper dig med at frigive smerter i ømme muskler og gør du føler dig tryg igen. 1. Med 16 massage bolde 2. Mod uret og omvendt rotationer tilstand 3. 15 minutter auto shut-off 4. Med AC-og DC-adapters stik 5. Tillader, at massere din nakke, nedre og øvre ryg, skulder, lænd, talje, ben, cal og så videre 6. Perfekt til bil sæder og indendørs stole brug

Målgruppe

arbejde træthed tungt husarbejde alderen

Lindre din hals smerter i ryg og effektivt

Vores fordel

smart upgrade seks knapper S type støtte pude store massage område

Humaniseret Design

bundle-gratis monter sædet ikke let at flytte 75 grader bagud design tumbler design

Hvordan virker det?Nedenfor er svarene

Det har forskellige retninger, der vil give dig anderledes erfaringer og effekt (Skifte retning/ simulere albue massage) Der er 6 massage metoder, der anvendes i den.Tryk, Tryk, Knuse, Ælte, Pinch Roll

Massage af din nakke effektivt

Der er en massage terapeut massage af din nakke lige nu.Bare nyde det.

Funktion forklaring

Fra op til ned, til de er 1, On/Off knappen for at starte eller lukke 2, Retning knappen for at skifte retninger af massager hoveder.Frem og tilbage 3, Hastighed knappen for at ændre hastigheden af massagr hoveder 4, Varme-knappen for at åbne eller lukke for det varme 5 -, Energi-spare-knappen for at spare strøm 6, Smart mode-knap til automatisk at ændre retning og styrke i cyklusser.Helt, 3 forskellige smart-tilstande.

Intelligent Timing

Lydløs motor støtte det til at køre problemfrit

Nyd den stille og roligt

Ansøgninger

1, Hals 2, Talje 3, Maven 4, Kalv 5, Ben

Produkt skærm

PU læder: Let at rengøre Skum : Lindre din pres bedre Ingen lugt: Åndbar mesh

Produkt parameter

Model nummer : R7-1 Nominel Spænding: 12V Brutto vægt: 1,5 KG Nominel effekt: 24I Fast tid: 15 min

Certifikater

Vores produkter er certificeret ved CE -, ROHS -, FDA agenturer.Du føler hvile forsikre, at købe.Vi støtter til at sende næsten alle lande.

Om os

Vi har vores egen fabrik, og hvert stykke af varen er produceret helt nye.Velkommen til at købe, og vi støtter dropshipping.

Forsendelse metode

Levere fra Spanien, Rusland, Ukraine, Polen og Kina at gøre, at du får den dejlige vare hurtigt.Bemærk: bestande i nogle lager mangler nu, skal du vælge forsendelse fra Kina.

Shopping proces

Om feedback

Når du får pakken, skal du have et check og prøve først.Din positive feedback vil motiv os fremad.Hvis der er noget som helst problem, bedes du kontakte os direkte, men vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.Få en dejlig shopping oplevelse her.

Fragt: Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for.Vi vil sørge for at kvaliteten er den bedste, så sender varer inden for 2 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelse på grund af forskel i told clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os, vil vi spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Kundernes tilfredshed er vores mål!Under Gratis fragt betingelse, at vi har ret til at vælge, hurtig forsendelse måde, blandt DHL/Fedex/ UPS/ EMS express Købere' Oplysninger: Hvis du ikke modtager din vare på tid, kan du bede os om at udvide de varer, der modtager tid.Tak for din forståelse.Service & Garanti: 1. Al den skønhed udstyr, der er solgt af os, bære 1 års producent garanti. 2. Når du har modtaget varen, hvis den ikke virker, kan du lad os vide din ordre nummer og sende os billeder/video, efter bekræftet, kan vi udskibe ny eller returnere penge tilbage. 3. Hvis du har fundet din vare er defekt, bedes du kontakte os direkte. 4. Vi accepterer "INGEN GRUND til REFUSION", når posten er i besiddelse af inden for 7 dage.Du bør sende det tilbage til os i den oprindelige tilstand og emballage.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 5. Hvis varen ikke er som beskrevet, er FULD TILBAGEBETALING eller DELVIS TILBAGEBETALING, og holde elementet. 6. Hvis du har brug for hjælp på din konto problem, så tøv ikke med at kontakte os, er vores tekniske support vil være der til at hjælpe dig.Feedback: Hvis du er tilfreds med dine transaktioner med os, kan du efterlade 5 stjerner, og din positive feedback.Før de forlader nogen negativ eller neutral feedback, så lad os have en chance for at hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte støde på.Feedback kan ikke trækkes tilbage nu og negativ og neutral feedback vil skade vores motivation i at give dig fremragende kundeservice og ingen hjælp til at løse enhver transaktion, der er problemet.Bemærk: Når du modtager varerne, hvis der er problemer, bedes du kontakte os og vi vil svare dig i gang!!!

 • Normeret Tid: 15 minutter
 • produkt størrelse: 38*33*12 cm
 • Form: Rektangel
 • Stik skift: EU/AU/UK/US
 • Pakke Størrelse: 39*34*13 cm
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Model-Nummer: R7-1
 • Type: Sundhed pleje, sundhed produkt
 • Elektriske massageapparat: shiatsu massageapparat
 • Konto Type:
 • Mærke: jinkairui
 • Power Mode: Køretøjets strømforsyning AC
 • Dropshipping: Støtte
 • Funktion: Lindring af smerter / Gave
 • Anvendelse: Nakke/Ryg/Skulder/Krop
 • Materiale: Bomuld, ABS, PU Læder
 • Produkt navn: Hjem bil med dobbelt anvendelse massage pude
 • farve: Lys Brun
 • Element Type: Massage Og Afslapning
 • Standard Spænding: 220 V
Gasanova Svetlanka
2020-12-07
5/5
Ordered 11.11, received in Khabarovsk 07.12. Works, did not try. As soon as I test I will add feedback.
Gary Vanatta26
2020-12-17
5/5
super fast shipping and excellent product ! it's super powerful and goes really deep into the muscle tissue. All features works as said and it heats up really good. and the message heats look sturdy and powerful. The quality of this product is overall great and all details are excellent. Highly recommend and will buy again.
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Tendenser.