Peruvianske Løs Bølge Hår Bundter 3PCS/Masse Menneskelige Hår Vævning Naturlig Sort 10-26 Tommer Remy Hår Extensions Berrys Fashion Hår

w43299

Ny vare

kr772.70 kr440.44

Tags: 130 tæthed frontal, brazilian hår jomfru, berry fashion hair salg, berylove kjole, sort kaffe, 32 tommer lukning paryk, ise, mobile v6, bundl hår, hele salg bundter af væver.

Peruvianske Løs Bølge Hår Bundter 3PCS/Masse Menneskelige Hår Vævning Naturlig Sort 10-26 Tommer Remy Hår Extensions Berrys Fashion Hår

Materiale

Berrys Mode Peruvianske Remy Human Hair Skud Løs bølge

Funktioner

1.Gratis vildnis, minimum kaste

2.Steam proces, ingen kemiske proces

3.Fuld neglebånd, tykke fra islæt til spidser, meget blødt

4.Ingen lus & grå hår, ingen dårlig lugt

5.Kan være farvet, bleget, nyindrettede, holde mønster efter vask

6.Sidste lange tid i god pleje

Hår stil

Berrys Mode Brasilianske Remy Hår Body Wave Hår Extensions

Længde

10 cm til 28 cm

Farve

#1b (naturlige farve uden behandling)

Gennemsnitlige mængde

Normalt 3stk eller 4bundles kan foretages en fuld hoved

Behandling & Fragt

Normalt behandling inden for 12 timer og skibe ud i 18 timer efter din betaling via kontrol

Drop

Forsendelse &Wholesale

Venligst kontakt med os

1. Vil det Indviklet?

Da dette er 100% human jomfru hår, håret er stadig med fuld neglebånd tilpasset i samme retning.Efter at vi gør den glat hår i forskellige curl mønstre, neglebånd på hvert hårstrå er ikke længere ligge ved siden af hinanden, det kan være at gå op og frem, derfor er det nogle gange vil du føle det er ikke meget let at køre fingrene gennem håret, og dette er simpelthen fordi, det har en hår typografi og neglebånd at stoppe fingrene, fordi der fra, hvad de kunne reagere på dine fingre, er en form for angriber.Hår kan blive viklet ind, fordi det er alt for tør og samler alt for meget støv og andre ting, på dette tidspunkt, husk ikke at vaske det med shampoo, fordi det vil gøre det endnu værre.Vask det med klare, varme vand og den dybe tilstand er det for en stund, det vil blive bedre og bedre!

2.Vil det Kaste?

Efter fabriksarbejdere sy hår stykker i en pakke, der kan være nogle korte stykker, der ikke er knyttet til skud, så når du først kam eller vaske det, vil det gå ud.Det er ikke udgyde, kam dem ud, og det vil være fint.Den islæt er dobbelt trukket maskine skud for at forhindre, at det er muligt at kaste, hvis du er nødt til at skære skud til at justere hår volumen for din installation, pls sørg for at forsegle kanterne af den islæt, så det vil ikke kaste.Og aldrig vaskes eller kam håret med alt for meget styrke, det er jomfru hår, der har brug for mere af din kærlighed til at tage sig af det, eller det vil bryde ud.

3.Kan være krøllet eller farvet?

jomfru hår kunne være farvet og jern-hjemme, strygejern, fladskærms plz må ikke overstige 150ºC, eller at håret bliver ødelagt.Også håret vil komme tilbage til sin naturlige bølget, når du vasker det, eller jern-hjemme.

4.Hvordan til at Skelne?

For 100% human jomfru hår, hvis du brænder for det, vil det have foraskes;for andet materiale,såsom kemiske fiber personale, når man brænder det, og det efterlader intet.

Til din information,bedes du behandle det som var det dit eget hår, med den rette pleje, de uforarbejdede menneskelige jomfru hår, vil sidste for lang tid.Håret vil forblive ubeskadiget ved at undgå hyppig brug af overskudsvarme, døende eller perm kemikalier.

Q: hvor Mange Hår har jeg Brug for?

Håret er omkring 97-100g/bundt(3,5 ounce/bundt). 3 bundter er nok for en leder normalt.Fordi vægten af alle bundter er konstant, jo kortere bundle er thicher end lang.Nedenfor er en henvisning til at fortælle dig, hvor mange bundter, du har brug for.

Q:Hvordan til At Måle Vores hår?

  • Mærke: berrys mode
  • Emballage: 3 stk Skud
  • Kemisk Behandling: Syre behandling
  • Tekstur: Løs Bølge
  • Materiale Kvalitet: Remy Hår
  • Længste Hår Andel: 10%-30%
  • Den Menneskelige Hår Type: Peruvianske Hår
  • Kan Blive Permanentet: Ja
  • Velegnet Døende Farver: #27 farve
Garnikc3asl
2021-01-15
4/5
Lace is GOOD. I am a lighter tone than most people so i am always scared about lace not blending in but this looks like it will blend well! I would give this 5* but the seller’s communication with me was a bit poor. I had to reach out to ask them to ship my order and for order number. Apart from that, i would buy again!
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Tendenser.