HELT NYT vi har været på kss-213F Optiske Pickup KSS213F CD-Laser Len Lasereinheit For AIWA CXNSZ50K NSX-202 Optiske Pick-up

w43210

Ny vare

kr54.70 kr46.48

Tags: aiwa cd-afspiller, vi har været på kss tidl. artikel 213 b, mp3-afspiller spotify, lille usb, laser pick up, vi har været på kss 213c, aiwa kamera, aiwa mobil, aiwa nsx, finger flash.

Påmindelse om, for bedre at kunne betjene vores kunder og sikre, at de kan udføre et godt stykke efter installation, skal du være opmærksom på følgende punkter. 1.Laser hoved installation viden: Når laseren hoved er afsendt fra fabrikken, for at forhindre elektromagnetisk interferens, det er normalt forsynet med en beskyttende lodde fælles (en stor lodde fælles på den optiske hoved kredsløb eller om det fleksible kabel), som skal loddes med en loddekolbe, før den optiske hoved er monteret.Ellers laser hovedet, vil ikke fungere korrekt. 2.Venligst før du køber: sørg for, at du har nok evnen til at erstatte laser hovedet og andet tilbehør, du har brug for, ellers: sørg for at finde en professionel til at udskifte når du køber vores produkter.Test!Så for ikke at forårsage skade på selve produktet og din maskine.

  • Bruger: Hjem
  • Pakke: Ja
  • Inkluderer Visning: No
  • Model-Nummer: VI HAR VÆRET PÅ KSS-213F
  • Mærke: ZUCZUG

Relaterede varer

Tendenser.