Mode Retro Grid Notebook time Management Planner Skitse Maleri DIY-Tidende Papirvarer Skolens kontor tilbehør, Forbrugsstoffer

w43180

Ny vare

kr83.96 kr58.77

Tags: sagen death note, bullet tidende notebook, bullet tidende, notesblok, jianwu pen, bemærk sticky, dagsorden, planner, notesblok retro, skolen suppli.

Betalingsmetode

1. Der er mange betalingsmetoder til rådighed på www.molrikdata.dk som Alipay, kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse

1.Når vi har modtaget din ordre og betaling, vi normalt 2-5 dage til at fuldføre leveringen, giver vi sporing logistik oplysninger.Men på grund af visse faktorer og regionale spørgsmål, som kan føre til forsinkelse i levering, håber at være i stand til at forstå, transittiden er normalt 15-40 dage, skal du være tålmodig.

2. Hvis du har brug for hurtigere transport logistik-tilstand, kan du vælge andre måder, bedes du kontakte os.

3. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

4. Ordren vil blive sendt til din side af rederiet inden for den leveringstid, der refererer til den liste af tjenester nedenfor.Hvis du ikke modtager pakken indenfor den leveringstid ,bedes du kontakte os, vi vil beskæftige os med det, og svare dig inden for 24 timer .

Politik For Refundering

1. Vi fuldt ud garantere, at vores varer.Alle elementer er i helt ny stand, medmindre dette er angivet andetsteds i beskrivelsen.

2. Alle afkast - defekte eller på anden måde - er nødt til at blive forhåndsgodkendt.Kontakt os for at få en tilladelse og vender tilbage adresse, før du sender varen tilbage.

3. I alle tilfælde, købere betale shipping gebyrer på deres egne omkostninger at returnere varer til ombytning eller refundering.Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger.

Kontakt os

1. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vi vil besvare dine spørgsmål ASAP

2. Vi vil besvare dine spørgsmål via e-mail, kan du tjekke din e-mail for at få svar.

Feedback

1. Venligst e-mail mig før du forlader feedback, hvis du er utilfreds med din vare, så vi kan finde ud af det.

2. Internationale Købere, Bemærk: Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.

  • Stil: Kunst Maleri
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Med Lås: No
  • Dække Hårdhed: Blød Skrivebog
  • Side Bindende Tilstand: Udstyret
  • Mærke: jianwu
  • Bruger: Daglige Notater
  • Brug: Gave
  • Betrækket: Papir
  • Model-Nummer: 1005001431282051
Irina 09 K
2021-01-17
5/5
Hermoso cuaderno. Me encantó!
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Tendenser.