1 par kniv Skalaer AFRIKANSKE BLACKWOOD Pistol Greb Håndtag Håndværk Træ

w42887

Ny vare

kr81.71 kr59.63

Tags: pistol greb karcher, bugatti logo, Afrikansk Ibenholt, pistol greb håndtag aeg, træ-kniv skala, blackwood, bugatti shirt, Træ, greb i træ pistol, greb i træ.

Blackwood fra Afrika Hvert Stykke

Størrelse

120mm x 40mm x 10 mm (+/- 2mm) notering er for et par, og de er ikke bookmatch .De er tørre og klar til brug.Billederne er en repræsentation af, hvad du vil få.Du vil modtage en lignende stykke fra det samme lager. 100% tilfredshed guranteed!

Disse emner vil blive ru savet .

Vi kan levere de tomme felter i alle størrelser og betingelser, i henhold til din anmodning, hvis du har nogen specielle ønsker, så kontakt os venligst!

Anbringender tage et kig på mine andre kvalitets blanke.

Returnering: der er IKKE ANSVARLIG FOR at ERSTATTE MATERIALE, DER ER REVNET PÅ GRUND af FORKERT HÅNDTERING ELLER OPBEVARING.Hvis du ikke er tilfreds, skal du underrette os inden for 2 hverdage efter modtagelse af dit materiale.Efter kontakt med os, kan du returnere dine varer, på din regning i samme tilstand, som det blev leveret inden for 7 dage fra modtagelsen af en udveksling, kredit-eller tilbagebetaling minus forsendelsesomkostninger, du betalte for at modtage varen.Tilbagebetaling vil blive givet kun på prisen på varen, der er betalt for.Alle returneringer skal være modtaget i samme stand som den blev sendt til dig.INGEN varer vil blive accepteret, hvis den er blevet ændret på nogen måde, sådan som: klip, viste, dukket op, skrottet, snavset eller beskadiget.

  • Model-Nummer: AF1241
  • Type: Hånd Værktøj, Dele

Relaterede varer

Tendenser.