Motorcykel Forlygte Øjenbryn Øjenlåg Mærkat Dekoration Forlygte Øverste Tip Dække Visir Accent Trim For Harley FLTRK FLTRU FLTRX

w42789

Ny vare

kr518.68 kr238.63

Tags: harveys davidson tøj, ape motorcykel, led-road glide, harley, harley davidson, dække accent 2018, harley mærkat, harley davison forlygte, harley davidson emblem etsy, stykke harley road glide.

~~Bedes forlade os positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Hvis ikke, bedes du kontakte os,vil vi løse dit problem hurtigst muligt, Tak~~

Forlygte Øjenbryn Øjenlåg Klistermærker Udsmykning Forlygte Øverste Tip Trim Dække Visir Accent For Harley Road Glide Modeller

Beskrivelse:

Dette elegante one-piece forlygte øjenbryn øjenlåg mærkat designet med omvendt trekant ligne olecranon,tilføjer en ren brugerdefineret udseende til forlygten af Road Glide-modeller.

Lavet med holdbare, letvægts ABS Plast med hånden.

Mat Sort finish

Let at installere.Kan blive installeret uden at fjerne forlygte eller kåbe.

Funktioner:

Eftermarkedet 100% Brand Nye

Emne: Forlygte øjenbryn øjenlåg mærkat

Finish/Farve: Mat Sort

Materiale: ABS Plast

Størrelse: 36* 5,5 cm

Garanti: 1 Års begrænset garanti

Packge Omfatter: Forlygte øjenbryn øjenlåg trim, klæbemidler strip

Montering:

Passer Til Harley Alle 2015-senere Road Glide-modeller.

Foe Harley 2020 Road Glide Begrænset FLTRK

Foe Harley 2018-2019 CVO Road Glide FLTRXSE

Foe Harley 2016-2019 Road Glide Ultra FLTRU

Foe Harley 2015-2020 Road Glide FLTRX

Foe Harley 2015-2020 Road Glide Særlige FLTRXS

Foe Harley 2015-2016 CVO Road Glide Ultra FLTRUSE

Betalingsbetingelser:

1.Vi accepterer KUN Alipay og skib vare(r) for at Alipay er kontrolleret adresse

2.Hvis skibet til www.molrikdata.dk adresse.Sørg venligst for, at din adresse i www.molrikdata.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

4.Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr(undtagen Gratis forsendelse).Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.Så vil vi forbedre vores service med det samme.

FAQ

Vil dette element passer til min Motorcykel/Bil?

Vi vil en liste over de rigtige modeller i en beskrivelse af produktet, før du køber, skal du bekræfte det Tilbehør, der passer til din Motorcykel/bil.

Hvis du stadig ikke sikker på om det, kan du overveje at kontakte en tekniker, før du bestiller, for at være sikker på den passer.

Skal jeg betale told?

vi må ikke betale nogen af gebyr Skat .og prisen på www.molrikdata.dk omfatter ikke told og gebyr, hvis der sker, alle told skat og afgift som følge af dette, køber skal betale det af sig selv, hvis du ikke er enig, bedes du må ikke købe, for at undgå problemer .Den told, der opkræves af importerende lande.vi kan ikke kontrollere dette.

Kan jeg stole på det billede offentliggjort?

Alle billeder er 100% oprindelige taget af vores photogarphers.

Farver kan være forskellig på grund af variationer mellem den computer, der overvåger indstilling og nøgne øjne farve forskel.

  • farve: Mat Sort
  • Motobike Gøre: Harley-Davidson
  • Materiale Type: ABS Plast
  • Item Bredde: 5.5cm
  • Item Højde: 5cm
  • Mærke: TrichTu Montere
  • Item Længde: 36cm
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model Navn: For Harley 2015-senere Road Glide modeller
  • Element Vægt: 150g
Stupatelb
2020-12-02
5/5
Excellent product quality, better than I imagined. Arrived very fast
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Tendenser.