KQTFT Blødt Skum Udskiftning Ear pad for Sennheiser PMX60 PMX100 PX100 PX20 HD15 Headset Ærme Sponge Tip Dække Ørepropper Pude

w42711

Ny vare

kr46.79 kr42.10

Tags: sennheiser silikone case, audio mixer, kroppen pude graviditet, ear pad velour, sennheiser hd-300, px100, edifier twsnb2, for sennheiser, logitech g35 pad, sennheiser ir hovedtelefoner.

Med brug af headset, lyden bliver mere og mere egnet til din egen kanal.Men bakterier på øre pads også langsomt ved at vokse, og den gamle øre pads er også aldrende, men du ikke ønsker at smide det væk.Så problemer??

---Så fortvivl ikke !I vores butik, kan du finde det nye ørepuder for et mærke og en model af hovedtelefoner.Hvis du ikke kan finde den rigtige model, kan du altid kontakte vores kundeservice, de vil løse det for dig.

✎ Detaljeret:100% helt nye og høj kvalitet og Ikke origina

✎ Materiale:Blød Svamp

✎ Farve:Sort

✎ Item-liste: 3 par af Ørepuder ( 6stk ) / 5+1 par af Ørepuder ( 12pcs )

✎ Passer til: Sennheiser PMX60 PMX100 PX100 PX20 HD15 Hovedtelefoner.

※Løfte:lad os Venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback, 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister,Bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dit behov !!! ※

※Produkt Billeder, Der Blev Taget I Form※

※Hvis Betalingen Ikke lykkes, skal Du Ændre Måde at Betale※

◇Hvis der er nogen spørgsmål, er Du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål", forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks, skal Du give 1-2 arbejdsdage for os at følge.

  • Model-Nummer: For Sennheiser PMX 60 100 PX 100 20 HD-15 PMX-60 Øretelefoner, Hovedtelefoner
  • Mærke: KQTFT
  • Størrelse: Standard
  • Pakke: Ja
  • Element Type: Øre Pads
  • Materiale: Skum

Relaterede varer

Tendenser.