12V 24V 10A Overstrømsbeskyttelse Enhed / Digital DC-Motor Beskyttelse Vende Skifte

w42621

Ny vare

kr152.11

Tags: z581kl, 120v motor hastighed controller, 24 v motor hastighed controller, 12 24v motor hastighed controller, opgav designet shirt kvinde, pwm-controller 12 i, kontrol dc-motor hastighed, tablet verizon, dc overstrømsbeskyttelse, 430 g2.

12V 24V 10A Overstrømsbeskyttelse Enhed / Digital DC-Motor Beskyttelse Vende Skifte Instruktioner: 1. DC strømforsyning gennem det første sæt, og tryk derefter på knappen start sæt 2. Strøm via 12V (standard), displayet lyser for at vise den aktuelle værdi af den reelle aktuelle værdi, enheder, forstærkere.Controlleren er en high-speed opdagelse aktuelle tilstand, kan den nuværende værdi af mantissa ' en blinker. 3. Tryk på Setup-knappen i nederste højre lille digital tube lys, 01 vises, og derefter indstille knappen til at skifte bord i en række indstillinger: 01 Fremad nuværende beskyttelse værdi, denne værdi er nået, er overbelastning, indstilling af intervallet 0.1 til En 20A 02 Vende den nuværende beskyttelse af værdi, denne værdi er nået, er overbelastning, indstilling af intervallet 0.1 til En 20A 03 Fremad start forsinkelse beskyttelse værdi.Overbelastning opdagelse er ikke udført inden for en periode af tid, efter at motoren begynder at skjold indflydelse af motoren under opstart af overbelastning.Indstilling af intervallet 0.1-4 sekunder 04 Omvendt start forsinkelse beskyttelse værdi, den anden med 03. 05 Forsinket Beskyttelse blev positiv belastning værdi.Indgået i henhold til overbelastning betingelser, for at opfylde visse tidsrum, efter at de stopper produktionen for at fjerne belastningen udsving interferens.Indstilling af intervallet 0.1-4 sekunder 06 Omvendt forsinket beskyttelse mod overbelastning værdi, den anden med 05. 07 Input mode-tasten, kun tre tilstande

Betaling:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Payan ikke checkout imment skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du cmediately efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Vende tilbage:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.molrikdata.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Garanti:

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.molrikdata.dk!

Feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Motor Type: dc-motor

Relaterede varer

Tendenser.