Bil Papirkurven Vandtæt Bil Papirkurven Kan For Bil Skraldespand Affald, Affald Kurven Bin Arrangør Opbevaring Holder Taske Auto Tilbehør

w42618

Ny vare

kr115.05 kr82.87

Tags: kan trash, bin papirkurv, skraldespand, bil mærkat, bin bil, bin rubbish, suzuki papirkurven, spand, plast, bil tilpasning tilbehør, bil garbag.

Beskrivelse:

HOLDE DIN bil CLEAN & TIDY】 - Denne bil skrald kan leveres med gummi åbning af låg og segl, som er closeable og blød, at du kan lægge væv, serviet, flasker uden at løfte låget endda skjule affald og blok i lugt.

【PREMIUM INDVENDIG VANDTÆT FORING】 - indersiden af bilen affaldsspanden har en vandtæt foring, som er holdbare og lækagesikre, let at rengøre og tørrer let ud.Det hjælper dig med at holde din bil ren, fri for skrald, og det er praktisk, hvis du har børn.

【SIKKERT AT PLACERE hvor som HELST】 - Vores bil affaldssække har en justerbar rem, en bunden krogen.Disse vedhæftede filer giver dig mulighed for at hænge det for sæde tilbage eller sædet foran,tillægger konsol eller stå på gulvet...hvor som helst du ønsker at placere.

【MULTI-FUNKTION DESIGN】 - To ekstra sider mesh lommer foran og lomme stof er et perfekt design, der er let at opbevare væv, sanitizer, og andre diverse genstande.Læg en tom pose inde og bruge to justerbare side clips til at holde på håndtag af plast poser, bare fjerne det, når det er fyldt, og udskift det.

【PASSER til HVER TYPE KØRETØJ 】- Vores bil pose var designet til at være den perfekte størrelse til at passe hver type køretøj, som også kan bruges i hjemmet, på kontoret eller picnic, bruge det som en oplagring taske til børn, legetøj, drikkevarer og samt en rejse køler, der kan holde drink og snacks, kolde i lang tid.

【GIVE VÆK autostol KROG】-bling bil hovedstøtte kroge er designet til at organisere dine bagsædet rod og vende din bil på bagsædet i en større lagerplads til håndtasker, affaldssække, parasoller, hatte, frakker og meget mere

Specifikationer:

Materiale: Oxford klud

Farve: Sort

Produkt størrelse: 16*15*25cm

Produkt folde størrelse: 16*25*3.5 cm

Produkt vægt: 340g

GIVE AWAY autostol KROG,størrelse er vist i figur,Vægt 25G

Pakke Inkluderet:

1 PC*Bil Papirkurven

2stk*autostol Krog

  • Type: Opbevaring Spand
  • Materiale: Oxford Klud
  • Form: Pladsen
  • Støtte: dropshiping & wholeslae
  • Stil: Rullende Dække Type
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer

Tendenser.