Hvid Kylling Hane Maskot Kostume Passer Til Fødselsdag Part Spil Kjole Voksne Size Tøj Tegnefilm Karakter Fødselsdag Tøj Gave

w42584

Ny vare

kr1 634.18 kr817.12

Tags: black rooster kostume, bjørn costum, male pikachu kostume, costum mascot, anime cosplay yuri, mus hæklet kostume, Mascot, kylling special, kostume voksen kostumer, voksne dyr mascot.

Brand nye

Voksen Størrelse

ONE SIZE PASSER til de FLESTE Voksne 5'3"(160cm) til 5'11"(180 cm) høj og under 200 kg vægt.Hvis du har brug for større eller mindre størrelse, så send os din højde og vægt,og vi vil opkræve lidt costumize omkostninger.

Inkluderet Tilbehør

Mascot hoved, mascot krop, sko covers, side covers, (hale)

Materiale

Hoved: EPE (ikke pap).Perfekt Udsyn, Let, Åndbar & Vaskbar Inde

Outter Stof: Kort hår fløjl

lining Materiale: POLYESTER TAFT

fyld i maskotkostume krop : polypropylen bomuld

Vægt

Samlet vægt på ku(inkluderer hoved) er kun 4-6 lbs normalt

Pakke

Læg i tykke boks, størrelse : 100*100*90CM

Rengøring

Spot ren med en fugtig klud.For en komplet rengøring efter costume har været brugt flere gange, vi foreslår at tage kostume til drycleaners

1.Pels Kostumer vask i Hånden eller bruge store front loading kommerciel maskine.Brug koldt vand og et mildt rengøringsmiddel.

Hænge tørt, skal du ikke bruge varme til at tørre!

2.Skum Kostumer Hånd Vask eller tør-rensning.

Hænge tør kun

3.Hoved Bruge polstring spray foam cleaner eller et mildt rengøringsmiddel og en fugtig svamp.

Må ikke lægges i blød eller nedsænkes i vand

Karakteristisk

1.Hoved materiale:hoved-materiale, er EPE det er forskelligt fra pap materiale, der nu mest af costume hoved er lavet med.

2.Lys: hoved-materiale er EPE, så det gør den leder, der er lettere end pap materiale, og brugeren kan bære det i lang tid, og ikke føle sig meget træt ,og ikke tilføje skulder pres

3.Hoved materiale: Vi bruger avancerede maskine til fremstilling af EPE hoved, det er stærkere og nok svært at undgå at bryde, når det opfylder strejke ved et uheld ,Bruger hovedet, kan være beskyttet af meget, men pap hoved var fremstillet af pap stykker, de var som regel agglutinated af dårlig gluewater ,denne form for hoved er ikke meget fast, og meget nemt at slå ind fragment, På samme tid, gluewater gøre skade på Brugeren, og Det gør Brugeren hovedpine eller føle sig ulykkelig.

4.Pause og vision: Brugeren kan ånde meget godt, når han bærer det, der er hul til øjne og mund og hals-området, at De har tilstrækkelig ventilation for Brugeren, og Brugeren har et godt udsyn fra hovedet, øjne eller mund.

5.Eye nettet, og der er plastic net på costume øje, De kan forhindre, at støv eller andre i Brugerens øjne.

6.Vandtæt: EPE materiale kan være Vand modstand

7.Costume stof: Vi vælger, den høje kvalitet stof til vores kostume.vi fylder polypropylen bomuld Materiale i midten af ydre og indre stof, Det gør kostume blød og fremstilling af det virkelige liv.

Kundeservice

Vi kan tilpasse personlige kostume til dig i henhold til de billeder, du giver, eller er det materiale eller den størrelse du har brug for.

.dc_tracker_img{display:none;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay{display:none;}

  • Størrelse: L(160cm-180cm)
  • farve: Hvid
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: Komplet Kostume
  • Navn På Afdeling: Voksen
  • Tema: Tegneseriefigurer
  • UPC: Gælder Ikke

Relaterede varer

Tendenser.