Automatisk Bil bakspejl Folde System bagfra Auto sidespejle Folde Kit Moduler Tilbehør til Bilen Dropshipping CSV

w185

Ny vare

kr116.64 kr69.97

Tags: kabel-flex 80 pine, nørd pc, bil socket, x164 gl, fokus usb, mk5 gti, kontakt-adapter folde, sammenklappelige spejl motor kia, 12 v tilbehør, 9 tommer android head unit.

Produkt Beskrivelse:

*1.Systemet er kompatibel med den oprindelige bilen elektrisk system og sikkerhed system.Auto-foldning/udfoldning, effektiv anti-ridse og anti-kollision.

*2.Det kan være udstyret med de eksisterende elektroniske system og andre sikkerhedsanordninger på bilen.Efter at tændingen er slået til, de forreste og bageste spejle af bilen vil automatisk udvide.Når ACC er lukket, spejle automatisk fold.

*3.Når ACC er slået fra, bakspejl automatisk blive trukket tilbage, når den centrale styring låsen er låst op.Når ACC er slået til, rearview spejle på begge sider er automatisk udvides, og kun skifte på rearview spejl af den oprindelige bil, kan blive kontrolleret.I lukket tilstand af ACC, bakspejlet automatisk udvides, når den centrale styring låsen er låst op.

*4.Beskyttelse mod overbelastning, hvis døren er lukket/åbnet sig for ofte, vil systemet stoppe med at folde/udfolde side spejl til at beskytte motoren på side spejl.

*5.Nem installation, ingen behov for at ændre en original bil linjer, og indstilling,Bemærk: varer kan kun konfigureres, når den originale bil er udstyret med et bakspejl folde system, da den ellers ikke vil blive konfigureret.

Specifikationer:

Producere Navn: Car Rear View Mirror, Foldesystem

Farve: Som billeder viser

Statisk strøm: ≤5mA

Belastning strøm: ≤2A

Arbejde spænding: 12v±3v

Dimension: Ca 78 * 26 * 59mm

Arbejdstemperatur: -20℃~80℃

Egnet bil type: 12V bil

Pakke inkluderet :

1 * Auto Power Vindue Tættere

1 * Ledningsnet

1 * brugervejledning

Bemærk:

(1) Alle billeder er professionelt farvet, men på grund af de forskellige omgivende lys og forskellige skærm indstillinger, der kan være visse afvigelser mellem de billeder, du ser, og det varer selv.Forstå venligst, at.

(2) De data, der er målt manuelt, og der kan være en vis afvigelse, men det påvirker ikke brugen.mig afvigelse, men det påvirker ikke brugen.

  • Materiale Type: Plast
  • Model Navn: Car Rear View Mirror, Foldesystem
  • Element Type: Kabler, Adaptere & Stik
  • Støtte: Dropshipping / drop shipping / Engros
  • Mærke: OEING
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Spænding: 12V

Relaterede varer

Tendenser.