360 Drejbar Motorcykel Cykel Cykelstyr Indehaveren Klip Fuld Aluminium 1/4" & Tripod Adapter til Gopro Hero 8 7 6 5 4 Kamera

w1191

Ny vare

kr68.63 kr61.76

Tags: gopro støtte, kamera klemme, ram chrome motorcykel, lampe gopro 7, gopro hero 8, gopro hero 9 wind, republikanske parti, pris gopro hero 5, gopro, gopro mount.

Mere end 10 Stykker Logo, der kan Tilpasses

Vi er direkte fabrik ( Bedste pris ,Høj kvalitet ,God service) Feichao 360 Drejbar Motorcykel Cykel Cykelstyr Indehaveren Klip Fuld Aluminium 1/4" & Tripod Adapter til Gopro Hero 8 7 6 5 4 Action Kamera Tilbehør

1/4" Skrue og Stativ Adapter Stik til ekstraudstyr, skal Du vælge det element, i henhold til din enhed.

Funktion:

1. Omvendt anti-løs møtrik design, let at lave og ikke er løs, dobbelt universal bolden hoved design, for at opfylde alle de vinkler du har brug for, at justere vinkel frit 2. Den L-formede skruenøgle er ikke lille, men låser også stabilt, undgår at løsne sig under optagelse, og kan justere vinklen på skruenøgle, så det ikke griber forstyrrende ind i enheden, når den er låst.

3. Den anden ende er der en tube clamp-sæde, som kan fastgøres til cykler og motorcykler og andre steder til praktisk brug.Det kan også være installeret på en runde rør med to hænder.

4. Den vifte af rørdiametre direkte støtte er 20 ~ 30 mm, hvis du har brug for at installere på mindre runde rør, er du nødt til at installere pakninger.

5. Aluminium legering materiale, lav vægt, nem at bære

Materiale:Aluminium legering

Produkt størrelse: 50 * 140 * 15mm

Forarbejdning teknologi: CNC bearbejdning

Vægt: 105g

Farve: Sort + Rød

Pakkens Indhold:

1 x Styret Klip, Kamera Holder ( med forskellige stik)

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

1/4" Skrue

Til Gopro Tripod Adapter:

1/4" + Ekstra Stativ Adapter

Stativ Adapter Design

Med Udvidelse Arm 16.5*1,7 cm

Check venligst nedenstående importmant oplysninger for at tilpasse:

Varm Tip:

1, Logo tilpasning skal være etableret uden inddragelse af ophavsretten.Hvis der er eventuelle operationelle vanskeligheder i den periode, vi håber, købere kan forstå og hjælpe med annullering af ordren.

2, Hvis de anmoder om det Logo, der kan Tilpasses-Service, Bedes du gøre, for at flere end 10 stykker, og giv Logo Mønster og din idé på opslagstavlen.

3, MOQ af brugerdefinerede logo er 10pcs, vil vi kun sender varer med logoet, hvis mængden er under 10stk.

4, Vi håber at være tilfreds med køber, kan vi kontakte kunden flere gange, hvilket resulterer i en længere ordrebehandling tid.Hvis dette sker, håber vi, at kunderne kan hjælpe os med at udvide for tiden.

Logo Position: Effektiv billedet som reference (hvis du har brug for et andet sted, er du velkommen til at os besked)

Udskrivning Metode: Laser-Mærkning (hvis du har brug for en anden metode, er du velkommen til at os besked)

Fil til Udskrivning anmodning: Bemærk venligst at sende billeder til os (original format .pdf, .ai, .cdr)

MOQ: Over 10 Stykker (Hvis det er store mængder, vi vil give dig et mere tilfredsstillende citat)

Hvis du har nogen krav eller ideer, er du velkommen til at kontakte os.

1. Alle prisen inkluderer ikke eventuelle skatter eller ekstra gebyrer.Vi er ikke ansvarlig for problemer forårsaget af fortoldning.

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter den Forventede Levering af forsendelsesmetode, bedes du kontakte os på forhånd.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.

(Bemærk venligst, at vi ikke kan beslutte dine beslutninger for at vælge shipping metoder, som betyder, at du skal kontrollere omhyggeligt, med den skønnede leveringstid og lover levering tid) Din tilfredsstille er vores højeste prioritet!

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.molrikdata.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Type: Action Kamera tilbehør til Bilen
  • Kompatibel Action Kamera Mærke: DJI
  • Materiale: Aluminium
  • Mærke: FEICHAO
  • Model-Nummer: KF34637/KF34638
Sakaev95
2020-12-24
5/5
I liked it nice. Thank you.
Dvoynosla
2020-12-30
5/5
Todo correcto.
Www Marlena1972
2021-01-14
5/5
Impeccable plus qu'à tester sur la moto voir ce que ça donne...
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Tendenser.