Molrik Data

molrik.gif

Implementering af skræddersyet design

Hvad enten det drejer sig om dit eget design, leveret af dig selv eller trediepart, eller et vi har udarbejdet i fællesskab, skal det naturligvis oversættes til de nødvendige koder for at kunne virke i CMS-sammenhængen. Altså konverteres til html, css og grafiske del-elementer, der tilsammen udgør en hjemmeside sammen med dynamiske funktioner og anden interaktion med brugeren.

Jeg kan omsætte dit design til et funktionelt site, der opfører sig  og optræder ensartet i alle gængse moderne browsere på tværs af styresystemer og overholder de gældende kode-regler.

Udnyt mangfoldigheden af udvidelses-moduler

Er der behov for lidt yderligere funktioner i forhold til dem, der i forvejen er indbygget i TYPO3-systemet, findes der en stor underskov af tilgængelige open-source plugins, tillægsmoduler, som kan implementeres ovenpå TYPO3-grundindstallationen. I nogle tilfælde kan disse bruges 'lige ud af kassen' og i andre skal de tilrettes til dit specifikke behov og design. 

Det kunne f.eks. være en nyheds-rulle, der samler dine nyheder et centralt sted og kan levere et rss-feed, en video-fremviser eller et nyhedsbrevs-modul. Der er lavet såkaldte 'TYPO3-extensions' til næsten ethvert tænkeligt formål, så chancerne for at lige netop dit ønske kan opfyldes er store.

Kig selv på de aktuelle muligheder her på TYPO3.org

Special-udvikling

Har du særlige behov for funktionalitet, der ikke er indbygget i TYPO3-systemet eller kan tilvejebringes med eksisterende plugins, kan jeg på anfordring udvikle dit personlige tillægs-modul, som kan udfylde missionen at gøre lige netop det, du efterspørger.

Enten helt fra grunden, så alt bliver præcis efter dine ønsker, eller som overbygning eller tilretning til et eksisterende modul med en funktionalitet, der delvist kan opfylde dine krav.

Alt er i princippet muligt - nogle ting tager bare lidt længere tid at realisere end andre. Så lad os tage en dialog om mulighederne.

bg