Molrik Data

molrik.gif

Driftsikker og tilgængelig server

Det vigtigste for din hjemmeside, og dermed dit firmas tilstedeværelse på nettet, er naturligvis at den er tilgængelig - hvor som helst og når som helst, man vil tilgå den. Derfor er det vigtigt, at man har den liggende på stabilt hardware med gode net-forbindelser ud i verden, og at software er optimal til varetagelse af gnidningsløst præsentation af siderne.

Molrik Datas server er placeret i et driftsikkert og konstant overvåget server-miljø i Gunzenhausen i det sydlige Tyskland, som har mange års erfaring med serverhosting og rigtige gode linier til nettet. Jeg har special-konfigureret den til hosting af TYPO3-løsninger og tilrettet den efter mine særlige behov og præferencer for at fungere optimalt til formålet.

Se mere om serverens specifikationer under Teknik.

Hosting-abonnement

Mit ordinære hosting-produkt er orienteret mod hosting af TYPO3-sites af middelstor størrelse, typisk rummende 10-100 sider, med egen database og domæne, hvilket oftest i praksis vil kunne opfylde de flestes behov. Den månedlige ydelse, du skal erlægge for dette, er aktuelt kun kr. 100,- afregnet pr. kvartal med tilsvarende opsigelsesvarsel. Det omfatter drift og almen overvågning af sitet samt mail-support på drift-forhold. Yderligere support-ordningerne vil kunne tilkøbes som 'klippe-kort', dvs. et antal forudbetalte support-timer på indholdsredigerings-hjælp, mindre udviklingsopgaver og lignende. Kontakt mig evt. for en aftale nærmere om noget sådant.

Har du særlige behov for en såkaldt dedikeret server, som kun dit eget site ligger på og dermed overhovedet ikke påvirkes ydelsesmæssigt af andre sites, kan det også lade sig gøre - men så stiger etablerings- og drift-ydelser betragteligt (typisk en faktor 10), så der skal vægtige argumenter til for at dette vil være rentabelt. Til standard sites vil den den almindelige hosting-model med delt server, hvor man deles ressourcer og netforbindelse med andre kunder være fuldt ud tilstrækkelig.

Jeg etablerer muligvis på længere sigt et et TYPO3-lite-produkt med delt database og faste design-skabeloner til endnu lavere månedlig ydelse. Hold øje med mine nyheder om dette.

bg