Molrik Data

molrik.gif

Den grafiske linje

Den allervigtigste faktor på et website er naturligvis designet, som gerne skal appellere til din potentielle kunder og være med til at definere din grafiske profil sammen med logo, brochurer, visitkort andre identitets-skabende elementer. Det er derfor afgørende for din succes, at der er en overordnet overensstemmelse mellem disse.

Lad mig hjælpe dig med at lægge en strategi for den design-mæssige side af sagen ved at give dig et eller flere bud på et muligt udseende på dine hjemmesider - ud fra dine input i forhold til ønsker om farvevalg, stil og ønsket funktionalitet sammenholdt med eksisterende materiale.

Medie-orienteret versionering

Det er hensigtsmæssigt, at designet passer til mediet, det skal vises frem på. Det vil sige, om man kigger på det via en traditionel browser på en almindelig computer, på en mobil-telefon eller en anden mobil enhed, som f.eks. en Ipad eller tilsvarende.

Jeg tilbyder derfor særskilte design tilrettet specifikt til de respektive enhedstyper, samt på den funktionelle side automatisk detektion og omdirigering til rette design version.

Således kan det eksempelvis undgås, at brugeren er nødt til at zoome kraftigt ind på sin mobil-telefon for at kunne læse din tekst.

bg