Molrik Data

molrik.gif

Firma-profil

Molrik Data er, indtil videre, et enkeltmands-foretagende med fokus på udvikling af TYPO3-sites. Fordelen ved dette er bl.a. at jeg selv tager personligt hånd om alle faser af design, udvikling, live-sætning og drift. Det betyder, at misforståelser begrænses og at alle aftaler med dig som kunde har en entydig ansvarshavende, nemlig mig selv. Og at du altid får fat i den rette, når du kontakter mig.

Til gengæld er der kun mig til at løse opgaverne, så du kan måske komme ud for ikke at kunne få etableret dit nye site 'overnight'. Men stol trygt på, at  jeg gør mit bedste for den hurtigst praktisk mulige levering.

Molrik Data har sit navn fra indehaveren, som hedder Mikkel Olrik, og er oprettet April 2012 som TYPO3-webbureau.

Hvem er Mikkel Olrik?

Jeg har 5 års erfaring med TYPO3-CMS'et gennem jobansættelser hos bl.a TYPO3-huset Wildside A/S og er certificeret TYPO3-integrator. Jeg har i perioden været aktiv deltager i det internationale TYPO3 Community - hvis du klikker på billedet på denne side på intro-sitet, og studerer det nøje, kan du måske spotte mig ;-)

Det bagved liggende PHP/MySQL-system har jeg yderligere ca. 7 års erfaring med, ligesom jeg har arbejder med hjemmesideopbygning med HTML, CSS og Javascript siden 1996.

Jeg er oprindelig uddannet elektronik-tekniker, hvor især programmering var mit fokus og jeg har løbende uddannet mig på egen hånd i takt med den teknologiske udvikling.

Jeg bor i naturskønne omgivelser i nordlige yderkant af Nationalparken Mols Bjerge på Djursland, hvor jeg har boet med min familie det sidste årti. En del af de baggrundsbilleder, der kan ses på disse sider, stammer derfra.

bg